Vila Santa Syrah

Tyyppi: Punaviini
Maa: Portugali
Valmistaja: J. Portugal Ramos Vinhos
Rypäle: Syrah (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 13.78 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
  • Portugalilaisista olen tottunut ostamaan lähinnä hyvin edullisia, alle kympin viinejä joissa ko. maa pärjää tosi hyvin vaikkapa Ranskaan verrattuna. En ole ihan vakuuttunut kalliimpien portugalilaisten laadusta vaikka toki Alkon valikoima niissä no aika pieni. Tämä voi olla kokeilun arvoinen.
    kanava (22.11.2008)

    Lisää kommentti

    Uusi kommentti


    Kommentoija:


Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

NoClass (rek.)

11/2009

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Syvää purppuraa hehkuva väri ja runsas tuoksu. Maussa iski ensimmäisenä luumu, hieman myöhemmin nahka ja tietty maanläheinen vivahde joka muistuttaa jonkin voimakasmakuisen juuston luomia tuntemuksia. Silti pehmeä suutuntuma jälkikäteen.

Menettelee omillaankin, mutta siemailisin tätä mieluummin erilaisten juustojen kera.

Date

11/2008

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Nautiskeluviini, tasapainoinen ja huolella tehty. Nyt toki nuori mutta varmasti passaa muutaman vuoden säilytykseen ja paranee siinä. Hyvä hinta-laatu. Sopii erinomaisesti juhlaviiniksi mutta en valitsisi joulupöytään.

mouse (rek.)

11/2008

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kokeilimme viikonloppuna tätä uutuutta. Mielestäni tämä viini olisi vaatinut rinnalleen tuhdimpaa ruokaa kuin meillä tarjolla olleet kevyet tapakset. Linkitetyssä jutussa todetaan että tämä on vielä nuori viini ja myös huomaa. Ei kovin hedelmäinen, jotenkin hieman sulkeutunut viini. Ei kuitenkaan sinällään huono kokemus, voisi toimia erilaisten tarjoilujen kanssa.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin