Dona Ermelinda

Tyyppi: Punaviini
Maa: Portugali
Valmistaja: Casa Ermelinda Freitas
Rypäle: Castelão (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 11.49 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

-TB- (rek.)

08/2013

Vuosikerta: 2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu on kypsän hedelmäinen ja marjaisa. Maku jatkuu vastaavanlaisena, ja lopussa erottuu myös kevyt tammisuus. Pientä hapokkuutta ja pehmeää tanniiniakin sisältävä viini on kokonaisuudessa erittäin hyvin tasapainossa.

Helppo ja arkinen viini, joka sopii moneen tarkoitukseen. Mitkään piirteet eivät ole hyökkääviä, vaikkakin kokonaisuus on hieman vaatimaton. Hintaisekseen erinomainen ostos (Alkossa nyt 8,98 €, toisin kuin tämän sivuston tiedoissa)! Kannattaa kokeilla.

Hombre (rek.)

03/2008

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu aika kiinni. Hilloa häivähtää ja puolukkaa.

Ensitreffit ovat kyllä lattean tylsät. Ei oikein meinaa saada kiinni mistään. Vetisempi kuin keskitäyteläinen. Tanniinia lopuksi ja se on pehmeä. Omalla tavallaan elegantti ja harmiton mutta jotain kulmaa tai koukkua kaipaisi. Kanan kanssa tämä kevyt mehu kuitenkin toimi varsin hyvin.

T2 T4 J3 K2 T3 TP4

JN (rek.)

11/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Viini-iltamme pelastaja. Tasapainoinen ja eheä kokonaisuus. Pehmeässä tuoksussa voita ja kaakaota, maku suklainen ja samettinen. Suosittelen.

Aave (rek.)

09/2007

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu makeahkon marjaisa, hieman karvasmantelinen ja miellyttävän tamminen. Keskitäyteläisessä ja -pitkässä maussa on tyylikkäästi tammea, hieman kiristäviä tanniineja ja aromeiltaan viini tuo yksinkertaisesti mutta voimakkaasti mieleen cumberland saucen. Rypäleenä 100% castelão. Hieno viini rustiikkiselle ruualle ja syysiltojen tissutteluun Fernando Pessoaa tavaillessa. Portugalilainen hinta/laatu -suhde.

JTM (rek.)

03/2007

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu on voimakas, sisältää syksyn vanhoja lehtiä, mutta ei kuitenkaan tallin taustaa. Maku on avoin, pehmeä ja reilu, keskitäyteläinen ja jälkimakukin kohtuullisen viipyilevä. Lakritsia, hienostuneesti tammea ja marjaisaa makua. Tanniinit kevyet. Ehkä mausteisen ruuan kanssa. Ehkä kolmonenkin olisi riittänyt mutta on sen verran kivaa. Vuosikerta on muuten vaihtumassa...

vap

01/2007

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Erinomaista. Täyteläinen ja rikas, suun täyttävä maku. Keralla nautittu parmesaanipasta avasi makua vielä lisää.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin