Cyprus Vines

Tyyppi: Punaviini
Maa: Kypros
Valmistaja: Sodap
Koko: 0.75 l
Hinta: 6.17 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Hombre (rek.)

09/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Vääntää ja kääntää joka suuntaan, eikä välttämättä oikeaan suuntaan. Hapokkuutta on kuin joissain valkoviineissä. Tämä on myös ensimmäinen liemi jonka tanniinisuus KASVAA ilmaamisen myötä.

Alkoholi punkee nenää kuin sprii. Ei tästä juomasta taida kellekään iloa löytyä.

Håkan (rek.)

03/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ensikosketukseni kyproslaisen pöytäviinin kanssa. Etiketin mukaan yrittävät kovasti tehdä nykyaikaista hedelmäistä viiniä. Yritykseksi jää...

Tätä kuuden lajikkeen sekoitusta leimaa kaksi äripäätä samassa pullosa: Kevyt mehumainen hapokas marjaisuus sekä agressiviset, erittäin kuivat tanniinit. Ja kaupan päälle pikimäinen epäpuhdas tuntuma. Erittäin pitkä ilmaus kyllä taltuttaa tanniinit yllättävänkin tehokkaasti ja lääkeyrtitkin alkavat versoa noesta. Tietynlaisen kiinnostavuden antaa jotenkin erillainen makumaailma joka todennäköisesti johtuu minulle tuntemattomista rypäleistä.
No, ruoan kanssa tämä Pieni nokipoika menettelee tämän kerran ja taita se pisteideni mukaan (7/20) olla hintansa vastaavakin. Ensi kerralla kun olen näin pihi niin on taas Espigan vuoro.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin