Mission Hill Reserve Cabernet Sauvignon

Tyyppi: Punaviini
Maa: Kanada
Valmistaja: Mission Hill Family Estate
Koko: 0.75 l
Hinta: 15.95 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Täyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Aave (rek.)

03/2009

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Rusehtavan rubiininpunainen viini antaa tuoksussaan mustaherukkaa, tallimaisuutta, osin poistuulettuvaa vegetaalisuutta, juureksia, nahkaa, savua ja yrttisyyttä. Täyteläinen maku on jo hyvin pehmennyt ja ihan riittävästä mustaherukkaisesta hedelmästään huolimatta tyyliltään hyvin kuiva ja herukanlehtimäisen yrttinen. Tammi on hyvin integroitunut antaen savua ja maltillisesti vaniljaa. Melko pitkä.

Aave (rek.)

12/2007

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tumma väri on rusehtava ja reunus vetinen. Tuoksussa ensin erittäin voimakasta mustaherukkasurvosta sekä tammea ja viinin hengitettyä lähinnä kehittyneempiä - muttei kovin mielenkiintoisia - aromeja. Täyteläisen mustaherukkainen maku antaa vaniljaa sekä pippurisen mausteista tammisuutta sekä jälkimaussa eukalyptusta.

Join samaa vuosikertaa pari vuotta sitten, jolloin viini oli vielä varsin tasapainoinen ja muhkea. Nyt hedelmä on väistynyt ja tilalla on lähinnä tylyä mausteista tammea - olisi siis pitänyt juoda jo. Tälle pullolliselle annan 2-/5 mutta vanhojen muistikuvien perusteella viini ansaitsee kyllä paremman, joten..

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin