Der Rote CBZ

Tyyppi: Punaviini
Maa: Itävalta
Valmistaja: Rabl
Rypäle: Blaufränkisch (40 %), Zweigelt (40 %), Cabernet Sauvignon (20 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 13.12 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti
(
Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Juhani Päivärinta (rek.)

12/2011

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Myötäilen JTE:n mielipidettä kyseisen viinin hinnan ja laadun kohtaamisesta. Ei myöskään omat mieltymykset vastanneet 12,90 euroa. Ihan semmoisenaan ei viini jättänyt itselle kummoista tuntumaa, vaan maku oli kokonaisuudessaan lyhyt ja kevyt. Kohtuullisen rasvaisen ruoan kanssa viini antoi itsestään kuitenkin enemmän, mitä pidin jopa hieman yllättävänä. Mieleen tulee jostain syystä pinot noir, sekin hieman laimeana.

JTE

11/2011

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ilmeisesti vast´ikään Alkon hyllylle ehtinyt itävaltalainen Der Rote tuli napattua hetken mielijohteesta matkaan. 2007 vuosikerta on jo hetkisen ehtinyt kypsyä, mutta sitä ei kyllä uskoisi. Dekantoin parin tunnin ajan ja siitä huolimatta tuoksu on tukossa kuin syysflunssainen nenä ja maussa on kireyttä vaikka muille jakaa. Jälkimaku on jokseenkin vaatimaton. Viini petraa mukavasti juuston kanssa, mutta tässäkin vaiheessa tuntuu siltä, että hinnasta pitäisi pudottaa se 50 % pois ja alettaisiin olla oikealla tasolla.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin