Johanneshof Reinisch St. Laurent vom Steinfeld

Tyyppi: Punaviini
Maa: Itävalta
Valmistaja: J.u.V. Reinisch
Rypäle: St. Laurent (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 17.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 4
Suosituksia: 3
Pettymyksiä: 1
Ostoslistalla: 1
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

O

05/2013

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
92 p.

JN (rek.)

08/2011

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Rakenne on todellakin lähellä pinot noiria - mutta aromit jännästi lähempänä mausteista syrahia. Tästä löytyy mustapippuria ja neilikkaa, ehkä hieman savua ja salmiakkiakin. Tanniinit kumminkin burgundista. Erikoinen tapaus, tulee vähän mieleen eräs täyteläiseksi bodattu Beaujolais'n Morgon, jossa esiintyi sama ristiriita.

Suosittelen ehdottomasti kaikille viiniharrastajille kuriositeettina. Kaiken lisäksi tässä on pituutta ja tyylikästä Rivendelin haltijoiden solakkuutta. Hinta kohdallaan. Tästä voisi tulla viiniwebin uusi Barbaglio. Siksi kannustavat 5 tähteä, vaikka oikeasti ansaitsisi 4.

89 pistettä.

I.K.

08/2011

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ostin viinin törmättyäni tuottajan suosituksiin mm. Jancis Robinssonin kolumneissa. Viinissä hieno Pinot Noir mainen rakenne, kypsää punaista hedelmää, mausteisuutta ja ryhdikäs hapokkuus. Lisäksi hieman robustia savuisuutta. Oli iloinen yllätys, vaikka Itävallan punaiset eivät aiemmin tuttuja - tätä päätyy ostoskoriin toistekin !

lator (rek.)

05/2011

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Intensiivisen marjainen tuoksu. Maku on hienovarainen ja hapokas mutta hyvässä tasapainossa. En ole liiemmin Itävallan punaisiin päässyt tutustumaan mutta tämä viini teki vaikutuksen.

89 pistettä.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin