Elsa Bianchi Cabernet Sauvignon

Tyyppi: Punaviini
Maa: Argentiina
Valmistaja: Casa Bianchi
Alue: Mendoza
Koko: 0.75 l
Hinta: 8.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 1
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

hka (rek.)

06/2015

Vuosikerta: 2013?

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tätä viiniä tuli nautittua lasillinen viikkoa ennen juhannusta, kun olimme kokoontuneet viettämään sukujuhlaa Kylpylähotelli Päiväkumpuun Karjalohjalle.

Päiväkummun vaatimattomalla viinilistalle se oli hinnoiteltu seuraavasti: 16cl €6,00, 24cl €9,00 ja koko pullo 75cl €28,50.

Viini ei ole Alkossa myynnissä, mutta tilausvalikoimassa on kolme sen sisarviiniä, joita myydään kuuden pullon laatikoissa hintaan €53,88. Eli pullon hinnaksi tulee €8,98.

Tilasin vain tuon pienimmän annoksen 16cl, mutta tarjoilija kaatoi lasin lähes piri pintaan, joten siitä riitti hyvin buffet-aterialle.

Siinä tilanteessa arvostelu keskittyi lähinnä viinin makuun, joka tarjosi yllättävän miellyttävän, kaikin puolin positiivisen makunautinnon.

Jos hinta/laatuarvosanan suhteuttaa ravintolan perimään hintaan, jää arvosana vaatimattomaksi. Tilausvalikoimahinnalla viinille voisi antaa pykälää korkeamman arvosanan. Annan sen nyt tuon jälkimmäisen vaihtoehdon mukaan.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin