Trivento Bonarda

Tyyppi: Punaviini
Maa: Argentiina
Valmistaja: Viña Patagonia
Rypäle: Bonarda
Koko: 0.75 l
Hinta: 6.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Täyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 5
Suosituksia: 5
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 1
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Armiidak (rek.)

09/2012

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Maukas yleisviini arkeen. Kirpeyttä jälkimaussa, ei hullumpi!

PahaLukki (rek.)

03/2012

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Erittäin hyvä, geneerinen punaviini. Edullinen ja siinä on kätevä kierrekorkki. Maku on selvästi vahvempi kuin vaikkapa halvassa tempranillo crianzassa. Vähän hedelmäinenkin vivahde. Ei oudoksuttavia sivumakuja, kuten vaikkapa äärihalvoissa sekoiteviineissä tyyliin il papavero rosso. Tämä muistetaan, koska ennen kaikkea hinta!

SEP (rek.)

01/2010

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hyvä viini näin uuden vuoden alennusmyyntipaniikin vastapainoksi. Tuoksussa ainakin vaniljaa ja tummia marjoja. Maku mukavan tasapainoinen - lempeät tanniinit ja sopiva hapokkuus yhdessä marjaisan ja mausteisen maun kanssa muodostavat mukavan kokonaisuuden.

Toimii pitkään kypsytetyn arkisen paprikaisen pataruoan kanssa upeasti. Ja loppupullo menee kyllä nautiskellen alas ilman tummaa suklaatakin vaikka sielu sitä kumppaniksi huutaakin. Mainio viini hintaluokassaan. Mendoza iskee jälleen.

Bonardahan on rypäleenä hivenen tuntemattomampi monelle, vaikka onkin ollut Argentiinan viljellyimpiä lajikkeita viime vuosiin asti - nythän Malbec on ykkönen. Yleensä käytetty sekoiteviineihin, mutta toimii näin yksinäänkin. Kannattaa tutustua.

pavarotti

10/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Olin kaupassa menossa kohti hyllyä, jossa eräs suosikkini sijaitsee, kun huomasin itselleni uuden tuttavuuden Argentiinasta. No kokeillaan nyt tuotakin ajattelin ja otin kokeeksi.
Ei mikään turha ostos sanoisin, ja jos olisi nyt lisukkeeksi vaikkapa kermaperunoita ja hyvin mureutettu lampaankyljys, niin nam...Siitä suu ja masu tykkäisi.

J.A

12/2006

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Näin flunssaisena maistettuna ihan asiallinen viini hinta luokassaan. Soveltuu tuhdimman ruoan kanssa seka ilman mitään lisukkeita.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin