Fuzion Malbec

Tyyppi: Punaviini
Maa: Argentiina
Valmistaja: Familia Zuccardi
Rypäle: Malbec (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 7.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • "Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, kevyen karpaloinen, hennon mausteinen" (Alkon määritelmä)

    Taustatiedot viinille on kirjoittanut: ROCK€ the COOL (05.08.2012)
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Markkuli (rek.)

06/2018

Vuosikerta: 2017

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu marjahilloinen tai sorbettinen, mustaherukkaa, jotain punaista vadelmaa/mansikkaa. Maku ohut, lattea, hieman tummaa marjaa ja karhea loppu. Selkärangaton viini,hedelmäisyys menettelee, marjamehumainen. Onneksi kohtalaisen pirteät hapot jälkimaussa.

pp81

08/2012

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Eittäim hyvä, edullinen ja täyteläinen luomuviini pihvin seuraksi.

Vader (rek.)

12/2011

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Mehuisa.

Maisteltu 11.2.2009.

ROCK€ the COOL (rek.)

10/2011

Vuosikerta: 2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hieman tuima ja vihainen, mutta silti oikein tolkku viini.

Legless Scotsman (rek.)

10/2011

Vuosikerta: 2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
OK täyteläinen ja marjaisa viini. Myös luumua maussa paljon.

SEP (rek.)

01/2010

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Malbec on hyväksihavaittu viinilajike, mutta tämä tuotos ei täysin vastaa korkeita odotuksia. Syynä saattaa olla se, että tämä tulee juotua ilman ruokaa. Viini ikään kuin huutaa lihaa seurakseen - Argentiinan kuuluisaa naudanlihaa. Arvaanpa tosin kotimaisenkin käyvän, samoin hirven- tai vaikka hevosenlihan. Viinin hapot tanniineineen ovat näin lipittelytarkoitukseen turhan napakat. Mutta se ei ole viinin vika. Hyvä viini, kun tilanne on oikea. Kiitos jälleen kerran Mendozan alueen viinityöläiset!

Edullinen viini lihan seuraksi. Hirvipeijaisten yllätysveto!

Knud

09/2008

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tasapaksu, mieto, vetinen, nahkainen. Liian helposti juotavaa. Tästä viinistä on hankala löytää mitään yksilöllistä "jippoa". Häviää viime viikon Versus Redille.

Vesku

06/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tämä oli hyvää. Nyt maistelin viiniä pizzan kanssa. Voisin sanoa että pizza ja Fuzion on aikaste hyvä yhdistelmä. Aikaisemmin join viiniä chili con carnen kanssa jolloin pippurisuus tuli kivasti esille ja korosti ruuan mausteisuutta antaen sen kicksin jota mausteiselta ruualta odottaa (saattoi olla vk. 2005). Viinissä on sopivasti hapokkuutta, ehkä siinä rajalla koska on liian hapan ja milloin pehmeä. Jokainen suullinen viiniä pizzan kanssa maistuu erilaiselta silleen jännällä tavalla... lopputuloksena voisin sanoa että hyväää... Joskus joutuu irvistämään kun joku kaataa surkeeta viiniä lasiin. Tämä ei ollut sellainen. Sanosin että sopii mausteisen ruuan kanssa. Oli sen verran hyvää että puolipulloa meni pizzan kanssa... normaalisti juon ehkä lasillisen. Jos tätä säilöisi hieman aikaa saattais tehdä tästä erinomaisen pehmeän kun hapokkuus hieman pehmenee iän myötä.

Patrik (rek.)

05/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu mausteinen, hennon hedelmäinen, miellyttävä. Maku leipäisen ja paahteisen tamminen, mausteinen, miellyttävän tanniininen, sopivan kiristävä. Taustalla paahteista luumuisuutta. Ilman kanssa luumuinen hedelmäisyys selkeämpi. Alkumaku latteahko, keskimaku pirteä ja nuorehko, jälkimaku mausteinen mutta tahmea, pitkähkö, ryhti mausteisuudessa ja paahteisessa jälkimaussa, suklaata ja nuorta marjaa jälkimaun lopussa.

humppaajat

04/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
syvälle tunkeutuva, pistävä haju - ei miellyttävä. Maku ehdottomasti parempi, pehmeä mutta tylsähkö. Kaipaa seurakseen lihaa.

Tomppa (rek.)

03/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Viini tuoksui voimakkaan hapokkaalle. Ensimmäinen lasillinen hyökkäsikin agressiivisesti kimppuun. Aivan ensiksi tuntui jokin tunkkainen aromi, jota voisi luonnehtia vaikkapa tallinnurkaksi. Se katosikin nopeasti ja happojen polton jälkeen jäi ontto ja mitäänsanomaton keski- ja jälkimaku. Mitään muuta ei viinissä maistunut.

Toinen lasillinen olikin jo saanut riittävästi ilmaa ja oli muuttunut pehmeämmäksi ja hieman makeaksikin. Viinistä ei avautunut kuitenkaan minkäänlaisia uusia aromeja, joten hyvin yksitoikkoinen kokonaisuus oli tämä.

Suosittelen tälle viinille ehdottomasti ruokaa kumppaniksi, sillä viinin nuori hapokkuus kaipaa kesytystä. Itse nautin viinin kermacurry-kanapastan kanssa, jonka mausteisuus jätti viinin jalkoihinsa...

JTM (rek.)

11/2006

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Erinomainen samettinen perusviini. Mitään vikaa ei viinistä löydy ja makuakin kelpaa maistella...

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin