Trapiche Malbec

Tyyppi: Punaviini
Maa: Argentiina
Valmistaja: Bodegas Trapiche
Rypäle: Malbec (100 %)
Koko: 3 l
Hinta: 27.8 e
Pakkaus: Hanapakkaus
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 6
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Wombut (rek.)

07/2013

Vuosikerta: 2012

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Lasipullo muistaakseni Viron tuliaisia. Mukavan mausteinen, lähes agressiivinen ensituntuma joka kuitenkin lässähtää nopeasti jättäen suuhun pienen mausteisen/tulisen muiston.

Söin ribsien kanssa, ja tilkka jäi vielä jälkimutusteluun. Kyseinen ruoka oli ehkä tälle viinille osuvinta, mutta aika mitäänsanomaton fiilis jäi, ei mitään vau -efektiä, vaikka ei se aina olekkaan tässä jujuna.

Sodo

08/2010

Vuosikerta: 2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hanapakkaus ostettu 2010 elokuussa. Maku ensin mausteinen joka lässähtää nopeasti ja jäljelle jää kuiva ja karvas maku. Sopii minusta törpöttölyyn ja pihajuhliin jossa sitä juodaan 5+ oluen jälkeen. En suosittele taiten tehdyn ruuan kaveriksi. Menee ruokanautinto pilalle. Samaan hintaa löytyy parempiakin.

peksi (rek.)

02/2009

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Parhaita pahvilaatikosta juomiani ruokaviinejä. Erityisen täyteläinen maku, mikä jäi mieleen.

partagas

12/2008

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Melko hyvä kinkkuviini, ei laatikoille eikä sillille! Sai porukan hyvälle tuulelle, Burgundinpatakin sai siitä hyvää seuraa seuraavana päivänä. Raikas, nuori, ei sen kummempaa! Seurusteluun, ei vaativaan makuun.

jtm (rek.)

03/2008

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kaiken järjen ja suhteellisuuden tajun menettämisen pelossa on tämän viinin arviota hieman laskettava. Päivä päivältä maku latistui. Ruokaseurakaan ei ehkä ollut enää sopivinta mahdollista. Ei tätä jaksa ihan kamalan pitkään... Mutta hyvä törppöviini tämä on jos on tarpeeksi porukkaa!

jtm (rek.)

02/2008

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Pehmeä ja maukas. Kypsän oloinen. Todella mukavan makuinen, hieman tupakkaa ja hapanimelää kirsikkaa. Ehkä karhunvatukkaa. Kelvollinen pituuskin, joka tässä hintaluokassa on perin harvinaista. Sopi hyvin uunipottujen, kypsän Greven ja ohraleivän kera.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin