Caballo de Mendoza

Tyyppi: Punaviini
Maa: Argentiina
Valmistaja: Altia
Rypäle: Sangiovese, Malbec
Koko: 0.75 l
Hinta: 6.68 e
Pakkaus: Kiertopullo
Maku: Keskitäyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti
(
Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Legless Scotsman (rek.)

03/2012

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Eipä tästä nyt kauheasti hyvää sanottavaa löydy. Kannattaa jättää hyllyyn ja valita joku toinen. Pisteet: 67/100.

SEP (rek.)

02/2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kyllä se halpuus todellakin tuntuu: tyly, lyhyt, isku päin pläsiä silloin kun et sitä kaipaa. Ja harvoinhan sitä kaipaa. Kuitenkin elämä jatkuu, Bukowskin teoksia muistellen ja naureskellen - halpoja punaviinihuuruja arvostaen. Mendozan alueen lahja edullisten viinien ystäville - ei paras, mutta halvin. Kiitos siitä, ettei ole liian makea, enemmänkin viinimäisen kova. Ei todellakaan A-myymälän huonoin. Paikallaan silloin kun rahaa ei ole enempää viiniin laitettavaksi, monille siis aika usein.

2½ !

Andy

03/2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ei vuosikertaa mainittu. Uskomatonta kuraa, en suosittele kenellekään. 5,7 euroa menee hukkaan... parempi juoda vaikka vettä!

vaisja (rek.)

06/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ei vuosikertamerkintää pullon kyljessä joten en sitä pysty mainitsemaan. Viini oli parempi kuin odotin hintaiseltaan. Helppoa juotavaa mutta jokseenkin "lattea" viini, itse nautin sellaisenaan.

hka (rek.)

06/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Pakkohan tämäkin on arvostella. Tuli jo ennen joulua ostettua glögiviiniksi, mutta kun jäi yli ja tuonne kaapin hyllylle roikkumaan, niin poishan sekin oli juotava.

Tänään kauppareisulla vaimo ehdotti, että ostaisimme pizzat ilta-aterialle ja niin tuli tämän Altian argentiinan "herkun" vuoro astua näyttämolle.

Pizzan kera nautittuna toimi ihan ok. En oikein kylläkään jaksanut syventyä tarkempaan analyysiin, vaan päätin antaa tuon reilun kolmosen eli aivan ok pizzan kera nautittuna.

Kun vuosikertaa ei ole pullossa mainittu en pysty sitä kertomaan.

Don Juan

09/2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Erittäin laimea maku, kevyt tuoksu. Ilmava, pehmeä, lyhyt. Aavistus mausteisuutta haivaittavissa. Ei huono, mutta ei myöskään täydellinen viini. Hintaluokkansa puolesta sopiva arkikäyttöön esimerkiksi pizzan seuraksi tai seurusteluviiniksi. Jos ei pidä vahvasta mausta ja odottaa viiniltä kepeyttä, silloin varma valinta.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin