Argento Seleccion Malbec

Tyyppi: Punaviini
Maa: Argentiina
Valmistaja: Bodegas Esmeralda
Rypäle: Malbec (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 9.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 12
Suosituksia: 2
Pettymyksiä: 1
Ostoslistalla: 1
  • Hyvin tumma, jopa sinertävän punainen väriltään. Tuoksussa havaittavissa luumua, kirsikkaa ja suklaata. Viini on erittäin täyteläinen, pitkä, notkea sekä hennon mausteinen. Siinä on hienot tanniinit ja pitkä jälkimaku.    Taustatiedot viinille on kirjoittanut: Argento (11.12.2009)
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Miina (rek.)

04/2012

Vuosikerta: 2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Argentiinan Malbecit taitavat olla aika takuuvarmoja, ainakin minun makuuni.. Gruyere juuston kanssa loistava pari!! Täyteläisen pehmeä, jotenkin "maanläheinen"

urpi (rek.)

01/2011

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Väri on hyvin tumma ja täyteläinen, lähes läpinäkymätön. Tuoksu on keskivoimakas, hieman pistävä, mutta siitä erottuu erikoista mausteisuutta.

Maku on aluksi kevyehkö ja hapokas, siitä erottuu voimakkaita marjoja, ehkä luumua. Jälkimaku on lyhyehkö, mutta suuhun jää mukavasti hieman makeutta ja karvautta.

Eipä ole lainkaan hassumpi kympin Malbec, toiminee hyvin pihvin ja mausteisen ruoan kera, kuten muutkin. Eipä tästä varmaan suosikiksi ole, mutta melkoisen varma ja harmiton valinta.

Peto

10/2010

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Erittäin hyvä. Pihviviininä erinomainen. Suosittelen.

Huvikumpu (rek.)

12/2009

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Minun ehdottomasti lempiviini. On ihanan pehmeän ja täyteläisen makuinen eikä jää karvasta jälkimakua. Minusta täydellinen "halpis" viini.

TA200

03/2009

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Herkkusieni-savulohipastan kanssa testattu ja hyväksi havaittu. Tuli fiilis, että tätä pitäisi ostaa lisää. Hentoa nuorta, helppoa. Ei potki väärään aikaan väärästä paikkaa. Hinta-laatusuhde hyvä.

Vertailuviininä ollut Novisiomo Canepa Carmenere 2008 jäi kakkoseksi.

Molemmat hyvää pastalle.

Mielenkiintoista oli myös että pastan kanssa nautittu valmiiksi raastettu mustaleima pastajuusto oli teollisena valmisteena kilohinnaltaan edullisempaa kuin mustaleima palana.

hepe

12/2008

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Vetinen alkumaku, jonka jälkeen hieman kirpakkuutta. Tasapainosta ei tietoakaan.

F

01/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Okay

jtm (rek.)

08/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Todella voimakasta tököttiä. Tuoksu aika mieto ja huomaamaton. Maku sen sijaan todella voimakas. Terävä ja tasapainoton. Ei kuitenkaan kova. Maussa tosiaan luumua ja nahkaa, ehkä palanutta kumia, pituutta ei kuitenkaan nimeksikään. Pari vuotta lisää kellaria olisi kaivannut, mutta oli viimeinen pulloni, vaan ei sekään nyt niin harmita on niitä parempiakin vaihtoehtoja, vaikka tästäkin varmaan viini vielä tulee.

Ladyt landelta

04/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Viinissä aistimme kahvia,luumua ja nahkaa. Viini sopii erinomaisesti lampaanlihan kera. Uunivihannekset eivät suostuneet liittoon tämän viinin kanssa. Mielenkiintoinen tuttavuus, jossa maku viipyy suussa pitkään.

Hombre (rek.)

01/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Vain kaksi vuotta kypsytettynä tämä on kyllä juomakelvotonta. Ei alkuunkaan valmis tuote.

Jos tätä on pakko juoda, niin jäähdytä tuote ainakin 14 asteeseen. Muuten viat alkavat erottua voimakkaasti.

Voi olla että parin vuoden kellarikeikka tekisi tälle viinille ihmeitä mutta toisaalta tähän hintaan saa jo valmiitakin viinejä?!

Marko (rek.)

07/2006

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Muheva maanläheinen tuoksu ja syvä väri. Hyvä hapokkuus, sopii pihviviiniksi, mutta saattaa jäädä mausteisten grillattujen ruokien jalkoihin. Erittäin pehmeä maku, sopii myös seurusteluviiniksi. Oman viinivaraston luottotavaraa. Hinta/laatu erinomainen.

Gourmet (rek.)

10/2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu lupailee jotain hyvää olevan luvassa ja maku onkin melko mehevä, luumuinen. Voimakas happorakenne, mutta tanniineja jää hieman odottelemaan. Ehdottomasti hintansa arvoinen keitos.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin